Επικοινωνία

Επικοινωνία

Διεύθυνση 1
Πολύβιου 50 & Σταθοπούλου 17, Μεγαλόπολη
Τηλέφωνο
27910-29207
Διεύθυνση 2
Μεταμορφώσεως 8, Τρίπολη
Τηλέφωνο
2710-235943
Διεύθυνση 3
Τρόπαια Αρκαδίας
Τηλέφωνο
27970-29187
Email
info@xtraka.gr

Ακολουθήστε μας

Σχετικά με Εμάς

ΒιογραφικόΧριστίνα Τράκα

Η Χριστίνα Τράκα του Γεωργίου αποφοίτησε από το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστήμιου Αθηνών και εκπόνησε πτυχιακή μελέτη με θέμα « Πρόληψη Μαστίτιδας των Βοοειδών και Αξιολόγηση των Διαγνωστικών Μεθόδων: δοκιμασία της Καλιφόρνιας,  αγωγιμόμετρου, χαρτάκι –δείκτης ελέγχου μαστίτιδας και καταμέτρηση των σωματικών κυττάρων με το Fosomatic». Για τη μελέτη συνεργάστηκε με τη γαλακτοβιομηχανία ΔΕΛΤΑ, όπου έγινε δειγματοληψία σε μονάδες γαλακτοπαραγωγής που συνεργάζονταν με την εταιρεία και διενέργεια των διαγνωστικών μεθόδων τόσο στις μονάδες όσο και στο εργαστήριό της.

Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα Φυτοπροστασίας και περιβάλλοντος και εκπόνησε μεταπτυχιακή διατριβή με θέμα την «Εκτίμηση του Ολικού Φαινολικού Περιεχομένου και των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων της Πρόπολης ». Στα πλαίσια των Μεταπτυχιακών σπουδών εκπόνησε πρακτική άσκηση στην Apivita Α.Ε. Παραγωγή φυτικών Καλλυντικών, όπου εργαστηκε στην εκτίμηση του Ολικού Φαινολικού Περιεχομένου και των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων φυτικών εκχυλισμάτων που παράγονται από την εταιρεία για την παρασκευή καλλυντικών καθώς και έλεγχος των φυσικοχημικών τους  χαρακτηριστικών.

Είναι γνώστης της Αγγλικής γλώσσας (Άριστη γνώση), της Γαλλικής και Ισπανικής (πολύ καλή γνώση) και της Γερμανικής (καλή γνώση) κατέχοντας αντίστοιχους τίτλους σπουδών.

Από το 2007 άρχισε να εργάζεται σε δημόσιες υπηρεσίες και σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ως γεωπόνος. Ενδεικτικά εργάστηκε:

  • Στον ΕΛ.Γ.Α. με θέμα εκτίμηση ζημιών από φυσικά και μη αίτια όπως παγετός , πυρκαγιές, βροχοπτώσεις, χαλάζι, καύσωνας, πλημμύρες και άλλα στη φυτική παραγωγή.
  • Στον ΟΠΕΚΕΠΕ, με θέμα τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων των παραγωγών που λαμβάνουν κοινοτικές επιδοτήσεις και διασταύρωση των στοιχείων που δηλώνονται στο σύστημα της ενιαία ενίσχυσης με χρήση GPS στα αγροτεμάχια των παραγωγών.
  • Στη Δ.Α.Ο.Κ. Αρκαδίας ως τομεάρχης Γεωπόνος στο πρόγραμμα Δακοκτονίας.
  • Στο Δήμο Φαλαισία, ως γεωπόνος υπεύθυνος για α) την επικοινωνία με τις Δημόσιες Υπηρεσίες για επίλυση διαφόρων  θεμάτων  των παραγωγών του Δήμου Φαλαισίας. β) Σημαντική υποστήριξη των πληγέντων  παραγωγών από τις πυρκαγιές του 2007 σε θέματα που αφορούσαν τις αποζημιώσεις του Ε.Λ.Γ.Α και της ανασύστασης των καλλιεργειών. Γ) Διάθεση 42.000 ελαιοδέντρων στους πληγέντες παραγωγούς από τον όμιλο  MARFIN . δ) Διοργάνωση Ημερίδων για τους παραγωγούς  με θέματα που αφορούσαν την μελισσοκομία ,κτηνοτροφία ,παραγωγή αρωματικών φυτών και εκτροφή σαλιγκαριών . ε) Σύναψη συμβάσεων με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας για την κτηνοτροφία και την εκτροφή σαλιγκαριών αντίστοιχα.

Η εμπειρία της στην υποβολή δηλώσεων ΟΣΔΕ ξεκινάει από το 2008, από όπου ξεκίνησε να εργάζεται στην συμπλήρωση και ψηφιοποίηση των αιτήσεων καθώς και  στις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων. Από το 2021 έχει πιστοποιηθεί από τον ΟΠΕΚΕΠΕ ως ΚΥΔ του Ν. Αρκαδίας (Κέντρο Υποδοχής Δηλώσεων) όντας η ίδια υπεύθυνη του έργου του ΚΥΔ. 

Το 2022 ολοκλήρωσε με επιτυχία το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Γεωργικών Συμβούλων του ΕΛΓΟ- ΔΗΜΗΤΡΑ, σε όλα τα θεματικά πεδία και το 2024 τα δύο νέα θεματικά πεδία που προστέθηκαν με το ΣΣ ΚΑΠ 2023-2027.

Από το 2013 έως και σήμερα αναλαμβάνει την συμπλήρωση των Μητρώων αιγοπροβάτων καθώς και των Μητρώων Εισροών –Εκροών και ημερολόγιο εργασιών με βάση τα πρότυπα της πολλαπλής συμμόρφωσης, και ενημέρωση των παραγωγών για τις δεσμεύσεις που προκύπτουν από τα πρότυπα αυτά. Επίσης αναλαμβάνει εργασίες στην υποβοήθηση των παραγωγών όπως: α) Δηλώσεις συγκομιδής αμπελουργικών προϊόντων , β) Αιτήσεις για νέες φυτεύσεις αμπελώνων, γ) Εισαγωγή στο σύστημα «ΑΡΤΕΜΙΣ» του ΕΛΟΓ των παραδοθέντων, σε τυροκομεία, ποσοτήτων γάλακτος των κτηνοτρόφων κ.α.. 

Τέλος έχει ασχοληθεί με προγράμματα του ΠΑΑ 2014-2022 όπως:

  • 1 «Στήριξη σε νέες συμμετοχές σε συστήματα ποιότητας»,
  • 1.5 « Στήριξη για επενδύσεις σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις»,
  • 1 «Εκκίνηση επιχείρησης από νέους γεωργούς»,
  • 3 « Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων»,
  • 1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα»,
  • 1.08 «Εφαρμογή της μεθόδου σεξουαλικής σύγχυσης των μικρολεπιδοπτέρων (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ)»,
  • 10.09 «Διατήρηση απειλούμενων αυτόχθονων φυλών αγροτικών ζώων»,
  • 11 «Βιολογικές καλλιέργειες».

TestimonialsPeople says about Agrarium